Pensiunea Alina-Poienile Izei

Niciun comentariu :




Pensiunea ALINA este situata in centrul localitatii Poienile Izei la 250 m de Biserica de lemn Monument UNESCO.Va astepatam sa ne vizitati si sa ne cunoasteti traditile si obiceiurile pastrate din mosI stramosi.La noi va putei simti ca acasa,puteti imbraca frumoasele costume traditionale maramuresene specifice localitati noastre.Gazda va asteapta cu mancaruri traditionale proaspete si naturale din gospodaria proprie.Puteti sa va plimbati cu caruta trasa de cai sau cu sania,seri muzicale,picnicuri ,gratr in aer liber sau alte manifestari la cerere.Cuvintele nu pot descrie ceea ce gasiti la noi ***veniti si nu veti regreta***.


Pensiunea este dotata cu 5 dormitoare duble complet mobilate,5 bai,3 dormitoare cu bai proprii si 3 dormitoare cu 2 bai comune ,bucatarie complet utilata,sala de mese,apa rece-calda permaneta,incalzire centrala pe lemne.


Oferta Pensiunea ALINA Poienile Izei,judetul Maramures
*50 lei/camera dubla/cazare 
*65 lei/persoana/zi(cazare+2 mese) 
*75 lei/persoana/zi(cazare+3 mese)
Va asteptam cu mancaruri naturale si traditionale si nelipsita horinca de prune, afanata si alte surprize. Pensiunea are o capacitate de 12 persoane in 5 camere si 5 bai. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0721596038



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu