Cabana Turistica Frasin-Dragoslavele

Niciun comentariu :

Cabana  Frasin are 21 locuri de cazare în 9 camere dotate toate cu băi proprii, un salon pentru luat masa și zăcut, cu ieșire într-o terasă mare acoperită, foișor de iarnă încălzit la sobă numit “La pierzanie” , spații de discuții, grupuri sanitare, bucătărie utilată complet, grătar în curte, leagăn, un mic parc de aventura cu 2 tiroliene , panou de cățărare, hamace, loc pentru foc de tabără, pârau în fața cabanei, o poieniță pentru diverse activități , poteci prin curtea cabanei , amenajate prin pădurea de conifere și mesteceni ,un cățel pe post de ghid(Bobiță ) și două pisici (Nutica și Neghiniță) fără niciun post; pentru asta ministerul turismului ne-a clasificat cu 3 stele.

Cabana Frasin se vrea a fi un loc de intalnire al oamnilor cu natura , o baza accesibila de relaxare sau plecare catre numeroase obiective turistice , un loc cald , curat cu o mare abundenta a detaliului . Ne străduim să păstrăm încă acel rafinament a bunului gust și scopul pentru care a fost construită : odihnă , turele , drumețiile și excursiile montane . Pentru asta am deschis noi trasee în vestul și nord-vestul Leaotei , inclusiv hartă turistică , am refăcut refugii și amenajat poteci spre locuri puțin bătute : Cheile Ghimbavului și Cheia Mare a Dâmboviței , Lacul Domniței și Lacul Verde , Muntele Cioara , Culmea vestică a Leaotei , Cetățile de piatră din Piatra Dragoslavelor , etc

Facilitati in unitate
Parcare pentru autoturisme și biciclete, apa curentă , apa caldă, electricitate , căldură calorifere prin centrală proprie in cabana mare , soba teracota in anexa , internet, telefon, frigider pentru alimente la dispoziția turiștilor , centru de prim ajutor , punct informare turistică, stație sonorizare. Mobilierul e din lemn masiv, decorațiunile sunt de bun gust, avem o mică bibliotecă de unde puteți împrumuta cărți în perioadele ploioase sau de insomnie ; în caz că cititul dăunează ochilor, ne-am gândit și la asta, va ajută Wi- Fi , biliardul, rummy-ul, tablele, cărțile de joc.

Tot aici organizăm cursuri de inițiere în `mersul pe munte` unde puteți învăța chestii utile privind siguranța și evaluarea pericolelor în cazul accensiunilor montane, tehnici de bază pentru toate varstele, cursuri practice ce includ trasee .


Reguli și condiționări!

Noi zicem că suntem de treabă și primitori. . . Atenție! ! ! ! ! Avem câteva reguli la care ținem cu dinții și. . . credeți-ne, nu facem compromisuri : Pe aici : interzis total la manele și marlanisme și alte derivate de genul “pumnii mei nu are minte ”Accesul în cabană se face pe bază de incaltamine curată adusă de acasă sau cu papucii din dotarea cabanei .În interiorul cabanei , ca de altfel în orice cabană turistică , nu se fumează ;există locuri amenajate pentru fumat : terasa închisă , foișorul din curte , etc.

STRUCTURA DE CAZARE SI PRETURI PENTRU PERIOADA 15 IAN-15 IUNIE 2014

Camera 1,4,5,7camere duble cu pat matrimonial= 120 lei

Camera 2,6,8camere cu 2 paturi (Twin) pentru 2 persoane sau single =120 lei/90 lei

Camera 3 camera tripla , un pat matrimonial si un pat single = 150 lei

Camera 9 duplex - anexa cu 2 camere unite prin scara interioara, la etaj: doua paturi single, la parter: 1 canapea extensibila pentru 2 locuri ; balcon, terasă, sobă teracotă = 180 lei

Toate camerele au baie proprie .
Nu facem rezervari pe week-end pentru 1 noapte de cazare, acestea se fac doar in saptamana in curs incepand de joi .

! Copiii cu vârsta 1-4 ani gratuit , în pat cu părinții

!! Copiii cu vârsta mai mare de 4 ani : 15 lei /zi, în pat cu părinții sau 30 lei /zi pentru pat suplimentar.

!!! Montarea de pat suplimentar: 30 lei/zi .


* Preturile sunt finale si includ toate taxele locale si nationale


DESPRE MASĂ si BAR :
Mâncarea gătită se serveşte în regim de cabană şi nu de restaurant , pensiune sau cantină , nu avem picoli , ospătari , etc , aici facem noi totul iar uneori , în unele cazuri, va trebui să ne ajutaţi la strângerea şi punerea mesei.Gătim unul , maxim 2 feluri în aceiaşi zi!! Cu minim 1 zi două înainte de a ajunge la cabană, anunţaţi-ne printr-un telefon sau mail dacă vreţi să luati masa la noi si doriti sa va gătim din cele de mai jos.

In caz ca nu luati masa la noi , va puteti aduce de acasa si aveti posibilitatea sa va gatiti minuturi in bucataria de vara , sau la gratar, nu se supara nimeni.

Prețuri mese :

mic dejun 15 lei ; bufet =20 lei ,

demipensiune ( mic dejun + cina )= 35- 45 lei ;

ciorbita si desert =15 lei

cina = 20 – 30 lei.


OFERTA PENTRU WEEK-END

3 zile/2nopti= 250 lei/pers

Ai un week-end liber anul asta ? Nu trebuie să vii neapărat într-un grup , poți veni și unul , doi inși sau câți vreți voi . De-ți place rock-ul clasic, folk-ul , jazz-blues-ul și serile la foc de tabără ,de-ți plac drumețiile pe poteci prin chei și goluri alpine sau stânci netrebnice ; de-ți plac traseele pe bicicletă; de-ți place mâncarea fără nume pompoase dar cu gustul din oalele bunicii …; în fine dacă-ți place ceva din toate astea te așteptăm să ne calci pragul . Cabana asta a fost construită pentru a avea tot confortul necesar unei vacanțe însă serviciile nu sunt de pensiune sau hotel ( nu avem și nu o să avem vreodată jacuzzi , spa, solarium, picoli , ospătari, restaurant a la carte , etc)… aici trebuie să facem noi totul iar unele lucruri cu ajutorul vostru. De aceea vă spunem că nu ne-am dorit și nu ne dorim cârcote , fitze , manelari sau scandalagii pe aici .Punem mare preț pe curățenie și pe bunul simț.

Ce cerem : -250 lei de persoană-minim 1 persoana , maxim 21 persoane

Ce oferim :-cazarea în cameră dublă-mic dejun pentru sâmbătă si duminică-cină pentru vineri si sâmbătă-pranz sau pachet drumetie pentru sâmbată-cozonac de casa pt pranzul de sambata-foc de tabără pentru sambătă seară- o excursie însoțită de ghid ( alegem traseul după puterile fiecăruia ) sau curs initiere alpinism
-acces la noul parc de aventura ( tiroliana , panou catarare , etc)

OFERTA TEAM-BUILDING

tot week-endul 3 zile /2 nopti- 300lei /pers

incluzand urmatoarele servicii :
foc de tabara
catarare la panou ; echipament catarare complet ( coarda , hamuri , carabiniere, asigurare escalada)
parc aventura (tiroliana …rapel)
jocuri distractive indoor si outdoor
acces gratuit biliard
ghid montan in cazul in care se face traseul si vreti sa fiti insotiti( va propun un traseu nemarcat , foarte frumos , cu grad de dificultate usor -mediu in care urmarim “poteca nemteasca”, 3 pesteri antropice , cetatile de piatra ale Dragoslavelor . Ghidajul presupune : prezentarea traseului , istoric , legende si componenta geografica , tehnica de mers pe munte
cazare in camera dubla cu baie proprie
3 mese pe zi /pensiune completa

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu